Jocuri tablete

Cele mai bune jocuri cu lucruri ascunse – IPAD

Cele mai bune jocuri iPad in care gasesti obiecte inteligent ascunse pe ecran si le folosesti pentru a scapa din inchisorile virtuale.

Little Things Forever

Pret: 1 dolar / 4 lei

Little Things Forever este probabil cel mai bun exemplu de joc cu obiecte ascunse pe care il vei gasi  pe App Store. Nu are misiuni prea dificile, nici pretentii de a fi cine stie ce joc de aventura. In schimb, iti sunt prezentate o gramada de obiecte (care, atunci cand le indoi, formeaza un fel de figura de desene animate) si lucruri de gasit. In functie de cate misiuni rezolvi, obtii fie o lista completa peste care trebuie sa treci cat mai repede posibil, fie un cronometru si un element pe care la un moment dat va trebui sa-l descoperi. Sporadic, jocul are puzzle-uri complete de baza, pentru a debloca noi nivele.

realMyst

Pret: 7 dolari / 29 de lei

realMyst este o noua abordare interesanta a jocului Myst, un clasic al Mac la inceputul anilor 1990. Te impotmoleste pe o insula ciudata, neoferindu-ti nici o idee clara despre ce sa faci in continuare. Ideea este de a explora, de a verifica fiecare colt al insulei, de a gasi indicii, de a rezolva puzzle-uri si de a gasi noi locuri in care te lovesti. Aceasta versiune iPad este o modalitate fantastica de a experimenta un stil clasic de jocuri, cu o abordare mai liberă a modului de joc, o grafica frumoasa si cu simplitatea faptului ca il poti juca oriunde.

The Room: Old Sins

Pret: 5 dolari / 21 de lei

The Room: Old Sins te gaseste in fata cutiilor de puzzle. Ca si precedentele titluri ale seriei, Old Sins este obsedant de imposibil. De data asta, investighezi disparitia unui inginer si a sotiei sale. Observi ceea ce pare a fi un cadavru pe o podea sumbra si te trezesti brusc  intr-o casa de papusi. Daca esti un fan al jocurilor de puzzle, Old Sins nu este un joc dificil, fiind un titlu superb, coerent, cu provocari multiple si cu un mod de joc mai simplu in comparatie cu cel al lui Myst. In ceea ce priveste fanii, probabil ati cumparat deja jocul si l-ati terminat pana in acest moment. Daca nu, ce mai asteptati?

Hidden Folks

Pret: 4 dolari / 17 lei

Jocurile cu obiecte ascunse sunt adesea plictisitoare si pot costa si o multime de bani pe care nu-i merita sau sa iti ceara sa cheltuiesti o mulțime de bani pe IAP. Hidden Folks nu este nici unul dintre aceste tipuri de jocuri si are bonusul suplimentar de a fi fermecator. Esti intampinat cu scene desenate manual, fiecare avand o banda in partea de jos, reprezentand obiecte pe care trebuie sa le gasesti. Poti atinge oricare dintre ele ca un indiciu, insa poti interactiona si cu scena pentru a atinge diferite scopuri. Spre exemplu, pentru a rupe tufisurile pentru a gasi pe cineva care se ascunde in spatele tau. Cu inovatia si modul sau de joc inteligent sa, Hidden Folks se deosebeste mult in comparatie cu restul jocurilor din aceasta categorie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *