Telefoane

Samsung Galaxy S20 VS Samsung Galaxy S20 Plus

Te intereseaza unul dintre aceste doua noi modele de telefoane Samsung dar nu sti care este mai bun atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere al functiilor? Nu sti care sunt principalele diferente pentru care conteaza faptul ca unul este Plus si altul este simplu? In randurile de mai jos o sa facem o detaliere si chiar si o comparatie intre cele doua modele de telefoane Samsung, astfel incat sa iti fie mai usor sa iei o decizie cu privire la ce telefon vrei sa iti cumperi.

In primul si in primul rand, principala diferenta este faptul ca S20 Plus are un ecran mai mare decat S20. S20 Plus are un ecran de 6,7 inci in timp ce S20 are un ecran de 6,2 inci. Un ecran mai mare te poate ajuta la vizionarea videoclipurilor pe Youtube sau a filmelor si serialelor pe Netflix. Automat daca ecranul este mai mare, S20 Plus este si mai greu. 

A doua caracteristica de diferentiere a celor doua modele este legata de baterie. S20 are o baterie de 4.000  mAh, in timp ce S20 Plus are o baterie de 4.500 mAh. Testele cu privire la bateria lor inca sunt in desfasurarea, dar au declarat ca bateria la ambele modele de telefoane a tinut de ziua pana noaptea in conditiile in care au solicitat destul de mult telefonul. Daca utilizezi telefonul in timp ce se incarca exista posibilitatea ca durata de viata a bateriei sa scada, astfel ca nu va mai tine bateria pana noapte, ci va fi nevoie sa il incarci din nou. 

O alta functie diferentiatoare este legata de camera foto. S20 Plus are un senzor care ajuta la fotografiere mai clara. Dar S20 nu se poate spune ca nu face poze clare, ar fi o minciuna. 

Legat de tehnologia 5G, S20 este posibil sa nu aiba o viteza atat de rapida a descarcarilor, deoarece nu va atinge vitezele de varf dar viteza va fi totusi mai mare decat cea de 4G. Daca ti neaparat cont de tehnologia 5G, ideal ar fi S20 Plus. 

O ultima diferenta considerata a fi importanta pentru unii utilizatori este memoria de 512 GB pe care o are S20 Plus. 

Atat S20, cat si S20 Plus au functiile camerei similare. La ambele se poate seta functia de 64 de megapixeli si sa se fotografieze ceva la distanta dar cu zoom si fotografia sa ramana in continuare clara. De aceea nu se merita sa cheltuiesti 400 de dolari in plus pentru ceva pe care poti sa il ai economisind acei bani daca achizitionezi un Samsung Galaxy S20. Functiile pe care le are acest telefon sunt suficiente pentru a satisface cat mai multe dorinte si necesitati. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *