Laptop

Laptopuri ieftine pentru jocuri

In aceasta perioada este mai greu sa iti gasesti un laptop la reducere si sa fie si de calitate. Majoritatea persoanelor si-au cumparat laptopuri pentru a-si putea desfasura activitatea de munca acasa la ei, de aceea este mai greu sa mai gasesti laptopuri la oferta. Preturile la laptopurile de jocuri au scazut in ultimul timp, asa ca mai jos voi prezenta cateva modele care ti-ar putea atrage atentia. 

Incepem cu Dell G5 15 care este mai ieftin decat seria Alienware, dar totusi au capacitatea de a rezista la jocuri cu titluri AAA. Sunt 3 modele de G, G3, G5 si G7 care sunt disponibile in 15 sau 17 inci. G3 a fost mai slab decat G5 sau G7 care sunt mai potrivite pentru jocuri, iar G5 respecta raportul de pret- calitate si costa 831 de dolari

Lenovo Legion Y545 costa 950 de dolari  si are un sistem Nvidia GeForce GTX 1660 Ti si Core i7. Avand toate aceste specificatii, pare totusi a fi ca un laptop traditional, dar se decurca foarte bine la jocuri si este disponibil fie in 15 inci, fie in 17 inci. 

Acer Nitro 5 are un ecran de 17,3 inci care este principala specificatie care atrage atentia persoanelor, pentru ca in general, laptopurile de jocurile sub 1000 de dolari au un ecran de 15,6 inci. Are grafica Nvidia RTX un corp mic si subtire, display full HD, cu rata de actualizare de 144 Hz, procesor Intel Core i7- 8750H, GPU Nvidia GTX 1060 cu 6GB memoria RAM si 256 GB spatiu de stocare si costa 1089 de dolari. 

HP Pavilion Gaming 15 are o tastatura ecologica si luminoasa, un ecran de 15, 6 inci. Are niste orificii in spate destul de mari pentru a asigura ventilatia corespunzatoare. Laptopul este potrivit atat pentru jocuri, dar si pentru munca si costa 1,100 de dolari.

Dell G3 15 nu este mai bun decat modelul G5, dar este mai ieftin si are si el o serie de componente bune si functii performante, cipuri grafice. Daca esti in cautarea unui laptop pentru scoala sau de birou, dar in timpul liber vrei sa il folosesti si pentru jocuri, este o alegere buna si costa 850 de dolari. 

Acer Aspire 7 este potrivit pentru birou, dar si pentru jocuri. Are o placa grafica Nvidia GTX 1650 si un procesor Intel Core i5, un display full HD 15, 6 inci. Este un laptop destul de gros, mai voluminos si costa 928 de dolari. 

Acestea fiind spuse, daca esti in cautarea unui laptop pentru jocuri, acestea sunt cele mai bune oferte din perioada acesta si de asemenea, sunt potrivit si pentru munca si pentru cursurile online, nu doar pentru jocuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *