Cadouri

Idei de cadouri in 2020

In aceasta perioada, multi elevi, studenti ar fi trebuit sa aiba festivitatea de absolvire, dar din cauza virusului corona, acest moment special din viata lor a fost anulat, lasand o urma de dezamagire totala. Dar, este un moment potrivit pentru a-i face o surpriza si de ai oferi un cadou bine meritat in urma eforturilor facut pana acum. De aceea, in randurile de mai jos am ales unele dintre cele mai bune laptopuri si tablete care pot fi oferite ca un cadou in 2020. Dar mai intai va trebui sa te gandesti la un buget pentru ca unele modele pot fi destul de scumpe. 

Incepem cu Apple MacBook Air care este unul dintre modelele cele mai bune de la Apple, dar este si un model care nu este atat de scump i comparatie cu altele, costa 999 de dolari. In plus, va mai primi si o tastatura imbunatatita, reusind sa elimine tastatura mai veche de tip fluture si sa o adauge pe cea noua, Magic Keyboard. Are o memorie mai mare decat modelul dinaintea sa, un spatiu de stocare mai mare si un procesor mai puternic.

Dell XPS 13 este un model mic, dar puternic si este unul dintre cele mai bune modele portabile. Modelul din acest an este mai scump decat cel din 2019, costa 1.100 de dolari, dar si cel din 2019 este un model bun si se gaseste la pretul de 900 de dolari. Indiferent de model, ecranele celor doua este unul de performanta inalta, iar durata de viata a bateriei este una foarte buna, poate rezista pana la 11 ore.

Acer Aspire 5 are un ecran de 15,6 inci, este un laptop subtire, iar pretul sau incepe de la 400 de dolari, are un afisaj full HD. Modelul mai bun costa 740 de dolari si vei beneficia de o grafica mia buna care este conceputa pentru editare foto sau video, dar si pentru jocuri.

Lenovo Yoga C940 2 in 1 se poate folosi atat ca tableta, cat si ca laptop. Are o performanta foarte buna, o durata de viata a bateriei foarte lunga, caracteristici performante, un stilou incorporat. Modelul de 14 inci costa 1.049 de dolari.

Apple Ipad 2019 are o tastatura detasabila, un suport pentru creion, iar modelele Pro au performanta mai rapide si o durata de viata mai mare si se poate gasi la pretul de 279 de dolari.

Amazon Fire HD 8 are 8 inci si pretul incepe de la 90 de dolari pentru un model cu o memorie RAM de 2 GB, spatiu de stocare de 32 GB, incarcare USB-C.

Prin urmare, aceste laptopuri si tablete sunt o idee de cadou foarte bune pentru un absolvent care nu are parte de o festivitate importanta din viata lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *