Televizoare

Samsung Sero- review

Samsung este o companie care incerca mereu sa aduca ceva nou pe piata, atat in randul telefoanelor, cat si a televizoarelor, laptopurilor sau tabletelor. Samsung Sero este un televizor care se poate roti de la orizontala la verticala cu o singra apasare de buton. Dar, are un pret destul de mare de 1.600 de lire sterline, iar ecranul are doar 43 de cm. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest televizor, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Daca te-ai saturat de televizorul tau dreptunghiular, poate ca Samsung Sero iti va fi pe plac aducand un alt aspect. Are spatele inclinat, este construit din material soft-touch. Televizorul in stare sa implicita este vertical. Cand apesi butonul, televizorul se va roti. Trebuie precizat faptul ca va trebui ca in locul in care te decizi sa asezi televizorul, sa faci putin loc, pentru a te putea bucura complet de televizor, fara sa ai in raza ta de vedere alte obiecte. 

Samsung Sero are totusi un ecran destul de mic de 43 cm, dar aceasta dimensiune este pe latimea sa. Se vede diferenta intre un televizor de 55 sau chiar 65 de inci pe langa dimensiunile de la Samsung Sero. Se poate conecta cu telefonul si sa afiseze continutul telefonul pe ecranul sau. Doar ca nu toate aplicatiile se pot folosi de pe televizor, singura aplicatie care se poate folosi este Instagram si ai parte de o cu totul alta experienta cand vezi pozele pe ecranul mai mare al televizorului. 

Samsung Sero are un afisaj QLED 4K care functioneaza bine. Culorile sunt stralucitoare si clare, contrastul este bun. Dimensiunea sa mai mica are totusi un avantaj, acela ca rezolutia este mai clara. Atunci cand vizionezi anumite continuturi pe ecranul sau, te face sa iti doresti mai mult, pentru ca are totusi un ecran mic. Totusi, are difuzoare foarte bune de 60 W care se afla sub material. Sunetul este clar, basul este intens si suna bine in toata camera. Chiar daca nu este un televizor mai mare, Samsung Sero are performante destul de bune. 

Meniurile sunt la fel ca la alte modele de televizoare Samsung, asa ca daca ai mai avut un televizor Samsung nu iti va fi greu sa te obisnuiesti cu meniul. Diferenta principala este butonul de rotire. Daca ai un Samsung, poti sa faci acest lucru din telefon, dar daca nu ai un telefon Samsung, vei avea nevoie de telecomanda. 

Acestea fiind spuse, daca vrei ceva nou in casa ta, un televizor vertical care se roteste suna destul de bine. Dar are totusi un pret prea mare pentru un televizor de 43 de cm. Este un model care nu este pe placul tuturor atat din punct de vedere estetic, cat si din puncte de vedere al pretului. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *