Casti

Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic- review

Castile wireless sunt din ce in ce mai utilizate, pentru ca unele telefoane noi nu mai au o mufa pentru casti, asa ca, singura solutie mai raman castile wireless. Sunt multe companii care au casti wireless si nici Xiaomi nu se lasa mai prejos. Xiaomi Mi True 2 sunt o versiune mai ieftina, care s-a anuntat la inceputul acestui an. Daca vrei sa afli mai multe despre aceste casti wireless de la Xiaomi, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Carcasa in care se tin castile este putin mai mare decat ar fi trebuit si are un mecanism mai ciudat de deschidere. Se potrivesc in buzunarele mai mari. Forma acestor casti seamana foarte mult cu AirPods-urile de la Apple, desi tulpina este putin mai mare decat a celor de la Apple. Daca obisnuiai sa porti alte casti de la alte companii, poate ca va dura ceva pana cand te vei obisnui cu acest design care este mai mare. Totusi, avand in vedere ca ele costa 40 de euro, nu cred ca ar trebui sa criticam atat de mult aspectul, la acesti bani designul premium se exclude. Daca designul lor te dezamageste, vestea buna este ca varfurile se potrivesc foarte bine in mai multe tipuri de urechi, ceea ce face ca obisnuinta cu ele sa se realizeze rapid. Daca asculti muzica si vei scoate o casca sau ambele din urechi, muzica se va opri automat. 

Daca ai un telefon Xiaomi, castile sunt foarte usor de conectat. Cand vei deschide carcasa castilor, pe telefon iti va aparea un mesaj care solicita permisiunea conectarii. Foarte simplu, nu trebuie sa te complici prin setari sau prin asocierea manuala Bluetooth. Daca ai un alt telefon, trebuie sa deschizi carcasa, sa apesi pe Bluetooth si apoi sa selectezi denumirea castilor, iar asocierea va avea loc. Daca nu ai un telefon Xiaomi, pe ecran nu iti vor aparea informatii suplimentare cu privire la casti, adica informatii despre baterie. Atat carcasa, cat si fiecare casca are un LED alb care lumineaza cand se realizeaza asocierea sau cand nivelul bateriei este scazut. 

Carcasa are o baterie de 410 mAh, fiind suficient pentru a incarca de 4 ori castile. Ea se incarca printr-un port USB-C si are nevoie de 90 de minute pentru o incarcare completa. Castile daca sunt incarcate la carcasa si nu mai au baterie, 5-7 minute sunt suficiente pentru a asculta muzica sau pentru a vorbi cu cineva. Incarcarea completa se realizeaza in 30-40 de minute. 

Sunetul este destul de bun, atat la ascultarea melodiilor, cat si la apeluri, avand in vedere pretul castilor.

Prin urmare, daca ai nevoie de o pereche de casti wireless ieftine, Xiaomi Mi True 2, este o alegere foarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *