Telefoane

Realme 7 Pro- review

Realme 7 Pro se lanseaza la 6 luni dupa lansarea telefonului 6 Pro. Acest model nou vine cu mai multe modificari fata de 6 pro. Camera de spate nu mai are teleobiectivul si nici camera ultrawide de pe camera frontala. Compania a facut un sondaj pentru a alege intre un ecran OLED de 60 Hz sau unul LCD de 90 Hz si a ramas prima varianta. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest nou telefon, citeste randurile de mai jos unde il voi descrie. 

Incarcarea se realizeaza prin 65 W, iar telefonul este dotat cu o baterie de 4.500 mAh. Telefonul se simte mai confortabil in mana. Vine la pachet cu un incarcator de 65 W, un cablu USB-C si o husa de silicon transparenta. 

In ceea ce priveste designul, telefonul nou are cateva modificari. Nu mai are un spate in gradient, ci 2 versiuni de culori mate, albastru sau alb. Creeaza impresia ca este din metal, dar de fapt este din plastic. Pe spate se vor vedea destul de multe amprente, ceea ce inseamna ca si zgarieturile vor fi mai vizibile. Butonul de pornire/ oprire reactioneaza foarte bine. Realme 7 Pro este mai ingust si mai usor cu 20 de grame fata de modelul anterior, ceea ce il face sa fie mai confortabil su mai usor de tinut cu o singura mana. Ramele sunt subtiri, doar ca cea inferioara este putin mai groasa. Perforarea pentru camera frontala este mult mai mica, dar acest aspect se datoreaza si faptului ca mai are o singura camera, nu 2 ca modelul anterior. Are protectie Gorilla Glass 3+, nu Gorilla Glass 6. Cititorul de amprente se afla sub ecran, functioneaza bine si este rapid.

Are un panou OLED cu o rata de actualizare de 60 Hz. Compania nu a ales panoul LCD, pentru ca indiferent cat de calitativ ar fi cel LCD, diferenta dintre cele 2 este dul de mare. Se pot viziona videoclipuri sau serial Full HD. Ecranul este de 6,4 inci.

Nu mai exista teleobiectivul din spate, doar camera principala de 64 MP, una ultrawide de 8 MP si o camera macro de 2 MP. 

Cu incarcatorul de 65 W, telefonul se incarca pana la 100% in doar 42 de minute. Camera are un mod Pro si AI, precum si modul de noapte.

Telefonul are toate aplicatiile si serviciile de la Google. Modul de economisire a bateriei este foarte eficient.

Acestea fiind spuse, Realme 7 Pro este un telefon bun, care are modificari semnificative fata de modelul anterior, are functii destul de bun, iar lipsa teleobiectivului si a camere frontala ultrawide se compenseaza. Durata de viata a baterie este destul de bun, iar incarcatorul de 65 W ofera o incarcare foarte rapida. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *