Laptop

Dell Latitude 9510- review

Daca ai nevoie de un laptop bun pentru munca, pentru afaceri, Dell Latitude 9510 este o alegere foarte buna. Laptopul a fost lansat in cursul acestui an, este un laptop cu un design placut si elegant, potrivit pentru un om de afaceri. El are cateva functii si intrebuintari pe care alte laptopuri obisnuite nu le au. Compania a lucrat la acest laptop timp de cativa ani, iar faptul ca multe persoane vor lucra de acasa in 2020 nu a fost un aspect luat in calcul, dar cu toate acestea, laptopul este unul potrivit pentru munca de acasa. Daca vrei sa afli mai multe detalii despre acest laptop potrivit pentru un om de afaceri, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Dell Latitude 9510 este un laptop potrivit pentru un birou mobil, in sensul ca poti lucra de oriunde iti doresti. Calitatea videoconferintelor este foarte buna, are Wi-Fi 6, 4G, dar si 5G. Laptopul are un ecran de 15 inci si multe functii premium

Laptopul are placa de baza mai mica, pentru a putea fi un laptop 2 in 1, in caz contrar ar fi fost un simplu laptop. Are platforma Intel vPro 9510 si ofera departamentelor IT instrumente foarte bune pentru a gestiona diverse aspecte de la distanta, instrumente de securitate. 

Laptopul are un senzor de amprenta plasat in butonul de alimentare, dar are si o camera care are IR, fiind necesar pentru recunoasterea faciala, are un senzor de proximitate, care presupune blocarea ecranului atunci cand te vei indeparta de laptop, iar la intoarcere se va debloca automat. Software-ul Dell Optimizer ajuta la peformanta si durata de viata a bateriei. 

Durata de viata a bateriei este un punct forte al laptopului, pentru ca a rezistat mai mult de 25 de ore in testul de streaming video. Daca folosesti laptopul pentru a lucra, va rezista cu siguranta o zi intreaga, iar a doua zi nu trebuie sa iti faci griji ca are nevoie de incarcare. Incarcarea este rapida. Daca se va opri din cauza ca nu mai are baterie, il vei conecta la incarcator, iti va recunoaste fata, se va debloca, se va conecta la Wi-Fi, iar tu vei putea sa incepi sa lucrezi, acest proces durand cateva secunde. Chiar daca are un ecran de 15 inci, este un laptop destul de usor. 

Avand in vedere functiile premium pe care acest laptop le are, pretul nu este sub nicio forma mic, el are un pret de 1.849 de dolari. Dar este un laptop care va rezista, nu va trebui inlocuit curand.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un laptop pentru afaceri sau pentru munca in general, Dell Latitude 9510 este o alegere foarte buna, avand o serie de functii premium, doar ca este scump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *