Tehnologie

Cele mai bune dispozitive cu Google Assistant din 2020

Google Assistant poate sa faca o serie de lucruri, sa efectueze foarte multe comenzi si este incorporat in foarte multe dispozitive inteligente. Google Assistant a fost lansat in 2016 cand s-a lansat primul difuzor inteligent Google Home. Daca vrei sa afli care sunt unele dintre cele mai bune dispozitive dotat cu Google Assistant, te invit sa urmaresti randurile de mai jos unde le voi prezenta. 

Google Nest Hub este un ecran tactil pe care se pot afisa informatii suplimentare atunci cand ii ceri asistentului vocal ceva, precum despre vreme, restaurante si multe alte informatii, se poate folosi ecranul si pentru vizionarea diferitelor videoclipuri sau poze. Se poate folosi si in bucatarie pentru ca afiseaza retetele si iti spune ce trebuie sa faci. Pretul sau este de 130 de dolari, dar se poate gasi si la un pret mai mic. 

Google Nest Mini este un difuzor inteligent care functioneaza dupa acelasi principiu ca si Nest Hub, doar ca nu va afisa informatii suplimentare, dar poate sa controleze alte dispozitive inteligente din casa, sa redea muzica. Vine in 4 culori si costa 50 de dolari. Chiar daca ai 2 dispozitive Google aflate in 2 camere diferite si ii spui sa faca ceva, te vor auzi amandoi, dar va raspunde cel care va fi mai aproape. 

C by GE este un bec inteligent si se poate folosit orice dispozitiv Google Home pentru a se configura. Becul poate sa comunice cu dispozitivul foarte repede. 

Ecobee este un termostat inteligent si se poate controla din aplicatia care este disponibila si pentru IOS si pentru Android. Raspunde la comenzile vocale si poate seta temperatura la cat ii spui. 

Wyze Cam 2020 este o camera de supraveghere foarte buna si ieftina. Costa 20 de dolari si in acesti bani este inclusa stocarea gratuita timp de 14 zile si i se poate adauga un card de memorie. Modelul din acest an este imbunatatit fata de cel anterior, are campul vizual mai mare, camera este mai buna si clara atat pe timp de lumina, cat si in intuneric. 

Arlo Pro 3 costa 500 de dolari si este o camera de securitate pentru exterior foarte buna, are caracteristici performante, are o sirena incorporata ce functioneaza cu Google Assistant, Alexa sau Siri, un hub gestioneaza stocarea locala, are alerte rapide, doar ca este prea scumpa. 

Nest Hello esteo sonerie bidirectionala, dar ofera si video care se poate vedea pe un telefon IOS sau Android si vei primi o alerta cand suna cineva la sonerie. Daca ai Nest Hub poti sa vorbesti cu acea persoana. Nest Hello are recunoastere faciala, dar pentru un abonament premium. 

Asadar, acestea sunt unele dintre cele mai bune dispozitive cu Google Assistant din acest an. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *