Telefoane

Camera de la Iphone 12 Pro Max

Seria Iphone 12 a fost lansata in urma cu cateva saptamani, fiind formata din 4 modele de telefoane, iar Iphone 12 Pro Max este cel mai mare, cel mai bun si cel mai scump. Daca esti un pasionat de fotografii si trebuie sa alegi unul dintre aceste 4 telefoane, alegerea cea mai buna o constituie Iphone 12 Pro Max, avand in plus alte specificatii ale camerei in comparatie cu 12 Pro. Daca vrei sa afli cat de bune sunt pozele pe care le face acest telefon, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Telefonul are 2 camere de 12 MP, una principala de 12 MP si una ultra-larga de 12 MP, plus un teleobiectiv cu zoom optic de 2,5x. Camera ultra-larga este mai buna decat la Iphone 12 Pro, pentru ca are in plus un senzor suplimentar, care este mai mare, ceea ce il face sa aiba o deschidere mai rapida. Cu alte cuvinte, ar trebui sa realizeze poze mult mai bune si in conditii de slaba iluminare, iar in conditii de lumina potrivita, ar trebui ca pozele sa cuprinda mai multe detalii si culori mai vii. Iphone 12 Pro Max a cuprins multe nuante de culori, detalii, deci pozele sunt excelente. 

Iphone 12 Pro Max mai realizeaza poze foarte bune si atunci cand trebui sa blureze fundalul, pentru ca mentine subiectul principal in prim plan. Are senzori mari, deci este capabil sa cuprinda mai multe detalii, mai putin zgomot. Camera ultra-larga are mai multi pixeli, ceea ce inseamna ca poate sa surprinda chiar si texturile subtile, detalii foarte mici, ofera o claritate foarte mare imaginii. 

Telefonul are un zoom optic de 2,5x si chiar daca nu are cel mai mare zoom, precum Samsung Galaxy S20 Ultra, reuseste sa realizeze poze foarte bune. Reuseste sa cuprinda detaliile, chiar si pe mai indepartate, mentine pozele foarte clare, culorile sunt naturale.

Camera principala realizeaza si ea poze foarte bune, foarte clare, contine culori vii, multe detalii. 

Functia Deep Fusion si Smart HDR 3 se aplica la toate camerele telefonului si ofera posibilitatea de a modela pixelii. Reuseste sa scoate mai multe tonuri de culori, sa scoti in evidenta, umbre, lumina, ofera un balans de alb potrivit si altele.

Camera frontala nu se lasa mai prejos si reuseste sa realizeze poze in mod portret foarte bune, cuprinde foarte multe detalii, chiar si pe cele mici si fine.

Acestea fiind spuse, daca esti intr-adevar in pasionat de fotografii si trebuie sa alegi dintre cele 4 telefoane din seria Iphone 12, Iphone 12 Pro Max este alegerea potrivita, pentru ca realizeaza poze foarte bune in diferite conditii, chiar daca asta inseamna sa cheltuiesti o suma mare de 1,099 de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *