Laptop

Lenovo Yoga 9i- review

Unul dintre cele mai bune laptopuri de la Lenovo de pana acum este Yoga C940 de 14 inci, avand specificatii foarte bune, design premium, performante inalte. Dar, compania a lansat noul laptop Yoga 9i ce este dotat cu procesoare de la Intel Core de a 11-a generatie, iar grafica este imbunatatita, fiind acum Intel Iris Xe, are memorie mai mare, iar toate aceste aspecte ajuta durata de viata a bateriei care acum este mult mai mare. Daca ti-am atras atentia si vrei sa afli mai multe despre acest laptop, ramai cu ochii pe descrierea de mai jos. 

Lenovo Yoga 9i costa 1.380 de dolari, are un ecran de 14 inci, dar exista si o versiune de 15,6 inci, care are capacul din piele neagra, o zona de odihna pentur mana langa touchpad si un cititor de amprente cu ultrasunete. Dar aceasta este versiune Shadow Black cu Intel Core i7- 1185G7. 

Versiunea Yoga 9i cu Intel Core i7 de baza nu are nicio zona de odihna pentru mana si nici ctitiorul de amprente. 

Touchpad-ul este precis si neted si functioneaza foarte bine, tastatura este confortabila si ofera o experienta de tastare foarte placuta. 

Ecranul tactil de 14 inci are o rezolutie Full HD de 1080 x 1920 pixeli, fiind suficienta pentu editarea foto si video, dar si pentru divertisment, filme si jocuri. Are si un obturator pentru camera web ce permite o mai mare confidentialitate. 

Procesarea sunetului este Dolby Atmos, ceea ce inseamna ca sunetul este mai bun decat la alte modele de laptopuri subtiri. Vine la pachet cu un stilou ce se stocheaza si se incarca in partea dreapta. Acesta este foarte eficient in schitarea anumitor lucruri, in luarea rapida a notitelor.

Fiind dotat cu procesorul Intel Core i7 de a 11-a generatie si placa grafica mai puternica, performantele sunt mai mari decat la Yoga C940. Are o memorie RAM de 16 GB si un spatiu de stocare de 512 GB. Toate aceste specificatii ajuta la durata de viata a bateriei, astfel ca laptopul a rezistat pana la 14 ore si 25 de minute in testul de redare video. In utilizarea zilnica poate sa reziste pana la 8 ore cu usurinta. Daca vei dori ecranul cu rezolutie UHD, durata de viata a bateriei va scadea. Are 2 porturi USB-C/ Thunderbolt 4 unde se poate incarca, mai are un port USB-A si o mufa pentru casti.

Acestea fiind spuse, Lenovo Yoga 9i seamana destul de mult cu Yoga C940 in ceea ce priveste designul, dar cand vine vorba de componentele interne se schimba lucrurile. Yoga 9i este un laptop puternic, cu o buna durata de viata a bateriei, ecran luminos, este premium si este incorporat cu un stilou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *