Oferte

Oferte de Ziua MLK

Pentru ca se apropia ziua Martin Luther King, cateva companii se pregatesc sa aiba 3 zile de oferte la unele dintre cele mai bune dispozitive ale anului 2020, fie dispozitive de uz casnic, fie gadget-uri. Unele dintre produsele ce vor fi la oferta au fost reduse si de Black Friday. Daca vrei sa iti cumperi unele dispozitive, printre care un nou laptop, un Apple Watch, un Amazon Echo sau alte dispozitive, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a afla care sunt ofertele de ziua MLK.

Incepem cu un aspirator vertical Dyson Cyclone V10 Absolut care costa acum 480 de dolari si poti economisi 70 de dolari. Vine la pachet cu o serie de accesorii si atasamente si este potrivit atat pentru suprafete dure, precum gresie sau parchet, cat si pentru covoare.

Echo Dot de a 4-a generatia se va afla la un pret de 30 de dolari si vei putea economisi 20 de dolari. Dispozitivul are o forma sferica si se poate gasi in toate cele 3 culori, de alb, albastru si gri. 

Amazon Echo Dot Kids Edition de a 4-a generatie costa 40 de dolari si poti sa economisesti 20 de dolari. Este una dintre cele mai noi versiuni, are aceeasi forma sferica ca si modelul clasic, dar, in plus au cate un animal imprimat, fie un panda, fie un tigru. Se pot personaliza continuturile si ofera control parental. 

Daca vei cumpara un Amazon Echo Dot cu cea de a 4-a generatie vei primi un bec inteligent la un pret de 40 de dolari, putand sa economisesti 20 de dolari. Este la fel ca si Echo Dot de a 4-a generatie, doar ca acesta afiseaza digital ora. 

Echo Show 5 costa acum 45 de dolari, fiind la jumatate de pret. Este un dispozitiv potrivit pentru casa, poate primi comenzi vocale si are un afisaj de 5,5 inci.

Apple Watch Seria 3 costa acum 169 de dolari si vei putea economisi 30 de dolari. Modelul are GPs si are 38 mm si se afla la un pret decent.

Apple Watch Seria 6 costa acum 339 de dolari si poti sa economisesti 60 de dolari. De retinut, nu toate culorile sunt la reducere. Acest model poate sa masoare nivelul de oxigen din sange, se incarca mai repede decat Seria 5 si are un afisaj mai luminos.

Samsung Galaxy Watch 3 costa 200 de dolari. Acest model poate sa masoare nivelul de oxigen din sange, ae ECG, are un cadru rotativ si un aspect premium. 

Lenovo Yoga C940 de 14 inci costa 1.150 de dolari si poti economisi 450 de dolari prin codul NEWTEARYOGA. Are Intel Core i7 de a 10-a generatie, 12 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare.

Asadar, daca vrei sa iti cumperi dispozitivele pe care le-am mentionat, ai 3 zile la dispozitie sa o faci. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *