Telefoane

Cele mai bune accesorii pentru orice telefon

Cu totii avem cate un telefon, unii poate ca au telefoane mai performante, altii au telefon mai putin performante, dar ele sunt foarte utile, pentru ca ne sunt de folos in foarte multe activitati. De aceea, tindem sa avem o mai mare grija de ele, sa nu le scapam, sa nu le stricam pentru ca ar trebui sa le ducem la un service gsm si reparatiile nu sunt atat de ieftine, plus ca ar trebui sa petrecem un interval de timp fara ele. Dar exista cateva accesorii de protectie, plus altele de incarcare pe care fiecare telefon ar trebui sa le aiba. Daca nu sti care sunt acestea si vrei sa afli, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Incarcatorul este cel mai important accesoriu si vine in cutie cu telefonul. Aceasta importanta se datoreaza faptului ca telefonul ar putea fi folosit timp de 1 sau 2, in functie de capacitatea bateriei, apoi nu ar mai putea fi folosit daca nu se va incarca. De aceea, daca ti se va intampla sa se strice incarcatorul, fie il duci la reparat, fie iti cumperi altul. Unele modele mai noi au si functia de incarcare wireless, doar ca pentru a beneficia de acest tip de incarcare este necesar un suport ce trebuie cumparat separat.

Folia de protectie este foarte importanta si se recomanda a se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului, pentru a-l proteja. Daca tocmai ti-ai cumparat un Iphone Xs Max, sa presupunem si nu ai avut folie de protectie pe el si l-ai scapat pe o suprafata dura, sansele sunt foarte mari sa fie necesar un nou display la Iphone Xs Max, care te va costa o suma foarte mare de bani. 

care te va costa o suma foarte mare de bani. 

Husa de protectie se recomanda a se cumpara deodata cu folia de protectie. Pe langa rolul de protectie, mai are si rolul de infrumusetare a telefonului, pentru ca se gaseste intr-o gama larga de modele, de culori, cu imprimeuri, cu peisaje, cu animale, cu flori, cu sclipici si altele si poate fi de spate de silicon sau de tip carte care protejeaza intregul telefon.

Bateria externa este foarte utila atunci cand nu esti acasa, iar telefonul este pe cale sa se descarce si mai ai in continuare mare nevoie de telefon si nu te afli langa o priza pentru a-l incarca. In aceasta situatie, bateria externa te va salva si vei avea nevoie doar de un cablu. 

Incarcatorul auto este util daca esti in masina si folosesti GPS sau asculti muzica si se descarca telefonul, doar ca incarcarea este mai lenta. 

Prin urmare, daca iti lipseste una dintre accesoriile de mai sus este foarte important sa mergi sa o cumperi, pentru ca telefonul sa aiba o protectie maxima si sa i se asigure o continua functionare prin incarcare. 

Web

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *